0
Inga produkter

Smycken med budskap

Budskapet “It starts with you”

Jag Sofia Björk har alltid varit av den åsikten att det är vi själva som styr vårt öde och att vi måste ta ansvar för det. Detta ledord har därför blivit grunden för By Björks smycken och att bäraren av smyckena ska bli påmind om just detta, att det är upp till en själv vad man gör av sitt liv och att det bara är du som kan påverka det.

Smycke med budskap

Varje unikt smycken har budskapet med ledorden “it starts with you” ingraverat.
De vackra halsbanden och armbanden på en tag som sitter på dess kedja medan de vackra ringarna har orden ingraverat på dess insida. Detta för att man alltid ska bära dem med sig och kunna göra sig påmind om ordens mening.

‘ smycke med budskap

Historien om smyckenas budskap

Som liten flicka var jag alltid fascinerad av min mammas smyckeskrin. Det var som en skattkista fylld med färgglada pärlor, fina kedjor och gnistrande stenar där jag kunde sitta och drömma mig bort om hur de kombinerades ihop med olika vackra eleganta kläder.

Varje smycke berättade en historia och jag älskade att höra om var mamma fått dem ifrån och vad de betydde för henne. På många sätt var hennes smyckessamling som en karta över hennes liv.

När jag har blivit äldre har jag börjat uppskatta smycken för mer än bara deras estetiska värde. För mig är smycken ett sätt att uttrycka mig själv och förmedla mina värderingar till världen.

– För By Björk handlar det om att skapa meningsfulla smycken som ger kvinnor möjlighet att känna sig vackra och självsäkra. “Jag tror att varje kvinna har sin egen unika historia”

/ Smyckesdesigner Sofia Björk 

By Björks design på smycken är klassiska, tidlösa, unika och hållbara.
 “It Starts With You” är tänkt att fungera som en påminnelse om att vi alla har kontroll över vårt eget öde. Budskapet bakom detta smycke är att vi har makten att skapa vår egen verklighet.
Det är så lätt att fastna i vardagen och glömma att vi har nyckeln till vår egen lycka

smycken med budskap

Tanken om sländans budskap

By Björk har även tagit fram en smyckedesign med sländor. Dessa har en alldeles egen betydelse om att njuta och att leva i nuet. Sländor är verkligen en symbol för detta. Trollsländan lever bara i någon enstaka dag och då vill det till att göra det bästa av denna dagen.

“Smyckena med sländor är en daglig påminnelse om att göra det bästa av livet och varje dag”

– Min mormor brukar alltid säga det till mig att ” lev nu, man vet aldrig vad som händer i morgon” har tänkt mycket på hennes kloka ord och det är också därför dessa vackra smycken med sländor kom till. En påminnelse om att vara närvarande och njuta av ögonblicket eftersom morgondagen aldrig är utlovad.smycke slända med budskap

Sammanfattning om smycken med budskap

I dagens snabbrörliga värld är det lätt att fastna i det hektiska livet och glömma bort vad som verkligen är viktigt i livet. Därför är det så viktigt att omge oss med saker som påminner oss om vad som är viktigast.

By Björk vill hjälpa till med detta genom att bära smycken med positiva affirmationer och budskap.

“It Starts With You” & “Lev i nuet ” är exempel på detta.

Hur är det med dig? Vilken typ av budskap gillar du? Låt oss gärna veta det i kommentarerna nedan! :)

Oavsett om du letar efter en speciell present till någon annan eller bara vill unna dig själv är By Björks smyckessortiment definitivt värt att kolla in! Smycken är inte bara vackra, utan de kommer också med kraftfulla budskap som gör att du kommer att känna dig inspirerad långt efter att du tagit av dem