0
Inga produkter

Ring i silver med två rektangulära stenar

1.299 kr

 

Denna vackra ring är tillverkad av sterling silver överdragen med rhodium som ger den ett lyxigt utseende och en lyxig känsla. 

De vackra rektangulära kubiska zirkoniastenarna gör att ringen ser ut som om den har gnistrande diamant i sig.

I denna unika ring kommer du att känna dig vacker och speciell. 

 

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Denna rings stenar är vita cubic zirkoner som är lika laboratorieframställda diamanter.

Inuti ringen är budskapet “It starts with you” ingraverat som är ledord för By Björks  smyckeskollektion och som ska göra bäraren påmind om sin egen påverkan på sitt liv.

Denna magiska ring är tillverkad i sterling silver överdraget med rhodium för att göra den extra hållbar och glansig.

 

Material  925 Sterling silver
Plätering  Rhodium 
Stenar Cubic zirkon
Storlek Stenar total 15 x 22 mm

Unik vacker silverring med två rektangulära stenar

Denna fina ring i sterlingsilver med vackra stenar är perfekt för att få till en fin och personlig touch på din hand. Den återspeglar en unik stil som är både elegant och i ögonfallande med sin fina design med  de två rektangulära vita stenarna som omfamnas av de mindre.

Silverringen med två rektangulära vita stenar är ett verkligt unikt smycke. De två stora rektangulära vita stenarna är cubic zirconias, som till utseendet är väldigt lika diamanter men som är framställda på annat vis. Stenarna är infattade i 925 sterling silver och pläterade med rhodium som gör att ringen håller glans och blir ännu mer skimrande vacker.

Ringens två rektangulära stenar är omringade av ett band som är prytt med 22 små stenar vilket ger den den där extra skönheten.  

 

Silverring med ett fint budskap

Det som gör den här ringen riktigt speciell är det budskap som är ingraverat på insidan: “It starts with you” Detta är By Björks motto och det fungerar som en påminnelse till bäraren om att hon har makten att påverka sitt eget liv.

Vi älskar detta budskap om ledord och tycker att det gör den här ringen ännu vackrare.

Om du letar efter ett statement som garanterat kommer att vända huvudet till sig, så titta inte längre än till denna silverringen med två rektangulära vita stenar.

Den här underbara ringen kan kläs upp eller ner, vilket gör den perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du ska delta i en formell tillställning eller bara vill lägga till lite glamour till din vardagliga look, kommer den här ringen garanterat att göra pricken över i:et. 

 

Sammanfattning om ring med två rektangulära stenar

Det behöver inte vara komplicerat att få din. outfit till en annan nivå. Ibland räcker det med ett enda smycke för att ta din look från vanlig till extraordinär.

Om du letar efter det där extra som kommer att sätta den perfekta finishen rekommenderar vi att du ger denna unika silverringen med de två rektangulära vita stenar ett försök. Du kommer inte att bli besviken!

Ytterligare information

Ringstorlek

16.5, 17.5, 18.5