0
Inga produkter

Ring i guld med stor sten

1.399 kr

 

Denna guldring har en unik vacker stor sten som gör att du kommer att känna dig glädjefull var gång du bär den.

Den är också som en symbol för din egna kraft och påverkan då ledorden “it starts with you” står ingraverad på dess insida.

Med dess exklusiva utseende är den verkligen den perfekta gåvan till dig själv eller någon du håller mycket av. 

 

 

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Ringen har en stor vacker rektangulära sten med små stenar som ramar in den på ett mycket vackert vis.

Stenarna är vita cubic zirkoner som kan liknas vid laboratorieframställda diamanter, den stora stenen har en härlig storlek på 10 x15 mm.

Inuti ringen är orden “It starts with you” ingraverat för att göra bäraren påmind om sin egen påverkan, dessa ord är By Björks ledord.

Guldringen är gjord i 925 sterling silver med 18K guldförgyllning eller guldplätering som man också kan säga.

Som alla våra smycken levereras också denna ring i guld med stor sten med små stenar runt om i en exklusiv smyckesask med By Björks logga.

Material  925 Sterling silver 
Plätering  18K guld 
Stenar Cubic zirkon 
Storlek Stenar 10 x 15 mm
Ringstorlekar 16,5  17,5  18,5

Vacker unik ring med magisk stor sten

Med sin unika design och stora vackra sten är denna ring den perfekta presenten till dig själv eller någon du bryr dig mycket om. Alla gnistrande stenar på denna ring är vita cubic zirconia som är väldigt lika diamanter och kan liknas vid laboratorieframställda sådana. Storleken på den vackra stora stenen är 10 x15 mm.

En guldring med budskap

Det vackra med den här ringen ligger inte bara i dess vackra design, utan också i betydelsen bakom den. Graveringen på insidan av ringen är en påminnelse om att – allt börjar med dig- då det där står
” it starts with you” som är By Björks ledord som genomsyrar alla By Björks smycken.

Tanken är att denna ring ska vara en påminnelse om att var och en av oss har makten att göra skillnad. När du bär den här ringen blir du påmind om din egen påverkan och det kommer att få dig att känna dig glad varje gång du tittar på den.

Den här ringen är också den perfekta presenten till någon speciell person i ditt liv. Oavsett om det är till ett årsdag, en födelsedag eller bara för att, kommer den här ringen att låta henne veta hur mycket hon betyder för dig. Den höga kvaliteten på materialen och hantverket gör den här ringen till ett verkligt speciellt och lyxigt smycke

Sammanfattning

Om du letar efter ett exceptionellt smycke som får dig att känna glädje varje gång du bär det, titta inte längre än till denna vackra guldring. Med sin unika design och stora sten kommer den garanterat att glädja alla som ser den.

Ytterligare information

Ringstorlek

16.5, 17.5, 18.5