0
Inga produkter

Ring i guld med sten och guldkulor

1.199 kr

 

Denna guldring är perfekt för dig som vill ha något klassisk men ändå unikt. Detta med sina två guldkulor ihop med den vita gnistrande cubic zirconiasten.

Den är det perfekta valet att unna dig själv eller ge bort till en kvinna du håller av.

Genom budskapet “It starts with you” som är ingraverat på insidan av ringen påminns användaren om sin egen påverkan på sitt och andras liv.

Artikelnr: N/A Kategori:

Denna guldring har en vit cubic zirkoniasten, det är en sten som är väldigt likt en diamant och kan därför lätt förväxlas med en sådan.

Inuti ringen är budskapet "It starts with you" ingraverat, detta är By Björks ledord som finns där för att göra användaren påmind om sin egen påverkan av sitt och andras liv.

Guldringens kulor och vita sten har en storlek på 10 x 12 mm.

Den är gjord i 925 sterling silver med 18K guldplätering, också kallad förgyllning. 

Ringen levereras som alla By Björks smycken i en exklusiv ask med By Björks logga.

 

Material  925 Sterling silver 
Plätering  18K guld 
Stenar Cubic zirkon 
Storlek Stenar 10 x 12 mm
Ringstorlekar 16,5  17,5  18,5

Unik guldring med ett meningsfullt budskap

Denna vackra guldring är inte bara ett vackert smycke. Den är också en påminnelse om din egen makt att kontrollera utgången av ditt liv. Ringen är försedd med By Björks motto "It starts with you" för att påminna dig om att det bara är du som kan bestämma hur ditt liv ska bli.

Denna unika ring är tillverkad i 925 sterling silver med 18K guldplätering och kommer garanterat att få folk att vända på huvudet.

-Ringen är en påminnelse om den inverkan du har på ditt eget och andras liv

Alltför ofta låter vi oss påverkas av yttre krafter utanför vår kontroll. Vi glömmer att det är vi själva som i slutändan bestämmer hur våra liv ska utvecklas. Den här ringen är en mild påminnelse om att vi alla har makten att skapa vårt eget öde. När vi tar ansvar för våra liv och gör positiva val öppnar vi en värld av möjligheter.

Guldring med cubic zirconia

Den vackra vita stenen i mitten av ringen är en cubic zirconia. Kubisk zirkonia misstas ofta för diamanter, men är i själva verket en sten som är väldigt lik diamant men en laboratorietillverkad sådan. Den har många av samma egenskaper som diamanter, bland annat hårdhet, briljans och gnister. Men kubisk zirkonia är också unik i sin egen rätt.

Sammanfattning om guldring med kulor och sten

Den här vackra guldringen med kulor och sin stenkubiska zirkoniasten är väldigt vacker då den har en klassisk design men ändå är unik i sin utformning.

Den är också en symbol för att ta ansvar för sitt egna liv och med sitt ingraverade budskap " it starts with you" göra bäraren påmind om detta. göra bäraren påmind om detta.

- Denna vackra guldring med kulor och gnistrande sten är mer än ett vackert smycke, den påminner om att du har makten att skapa ditt egna öde.

Ytterligare information

Ringstorlek

16.5, 17.5, 18.5