0
Inga produkter

Halsband i silver med stor sten

1.199 kr

 

Detta klassiska men ändå unika silverhalsband med stor sten är en mycket vacker detalj att hänga kring halsen.

Det är tillverkat i 925 sterling silver överdraget med rhodium vilket ger det en extra lyxig känsla.

Det perfekta halsbandet som gåva till dig själv eller till en kvinna som betyder mycket för dig.

Artikelnr: 005 Kategori:

Beskrivning

Stenarna på detta silverhalsband är vita cubic zirkoner som är väldigt lika diamanter på grund av dess  slipning och lyster.

Hänget med den stora sten som är omringad av 30 mindre är 10 x 15 mm och går att avlägsna ifrån halskedjan.

Halsbandets silverkedja är förövrigt  50 cm långt och går att justera i fyra steg ner till 42 cm.

Smycket är tillverkat i 925 sterling silver med rhodium plätering vilket gör det mer hållbart, blankare och motverkar att det oxiderar.

Som alla smycken ifrån By Björk levereras detta silverhalsband med rektangulär stor sten i en vacker smyckesask med By Björks logga.

 

Material  925 Sterling silver
Plätering  Rhodium 
Stenar Cubic zirkon
Hänge 10 x 15 mm
Längd  50 cm 

Vackert silverhalsband med stora stenar

Detta halsband med stora stenar är ett vackert smycke som verkligen kan dra ögonen till sig. Om du letar efter något unikt är detta definitivt rätt väg att gå.

Båden den större och de mindre stenar som omringar den är vita cubic zirconia. Vilket är vita stenar som är lika diamanter på grund av sin slipning och lyster. Hänget med den stora stenen omgiven av 30 mindre stenar är 10 x 15 mm och kan avlägsnas från halsbandet.

Det är inte bara ett vackert och klassiskt smycke, utan också ett smycke som är unikt.

 

Du kan så väl ge det i gåva till dig själv eller till en speciell kvinna i ditt liv.

Detta klassiska men unika silverhalsband med stor sten är en mycket vacker detalj att hänga runt halsen. Att det är tillverkat av 925 sterling silver som har ett överdrag av rhodium ger det en extra lyxig känsla.

Halsbandets budskap

Detta i ögonfallande halsband är inte bara vackert utan står också för att det är upp till dig själv att göra det bästa av ditt liv. Texten “It starts with you” finns därför ingraverat på en tag som är fäst på halsbandets kedja.

 

Sammanfattning av halsband i silver med stor sten

Detta är verkligen det perfekta halsbandet som present till dig själv eller till en kvinna som betyder mycket för dig. Ett halsband som står på många kvinnors önskelista.

Med sina många fördelar, inklusive dess unikhet och fina budskap är det ett utmärkt val för alla som letar efter det perfekta smycket.