0
Inga produkter

Halsband i guld med stor sten

1.299 kr

 

Med detta härliga guldhalsband med stor sten kommer du att känna dig extra fin.

Du kommer att älska halsbandets lyxiga utseende och känsla. Detta då det passa både till den mer uppklädda outfiten som till den mer vardagliga. 

Att smycket står för budskapet “it starts with you” gör att det får en ännu djupare betydelse.

 

Artikelnr: 006 Kategori:

Beskrivning

Detta halsband har stenarna som är cubic zirkoner som kan liknas vid laboratorieframställda diamanter.

Dess hänge har en storlek på 10 x 15 mm och går att avlägsna ifrån kedjan som har en längd är 50 cm och går att justera ner till 42 cm i fyra steg.

Smycket är tillverkat av hållbart 925 sterling silver med 18K guldförgyllning, även kallad plätering. 

Så som alla smycken ifrån By Björks smyckeskollektion levereras också detta guldhalsband i en fin ask ifrån By Björk.

 

Material  925 Sterling silver 
Plätering  18K guld 
Stenar Cubic zirkon 
Hänge 10 x 15 mm
Längd  50 cm

Vackert guldhalsband med stor rektangulär sten

Det här vackra guldhalsbandet från By Björks smyckeskollektion är ett utmärkt komplement till vilken outfit som helst. Det kan kläs upp eller ner och är perfekt för alla tillfällen.

Den stora cubic zirconiastenen som omringas av trettio små mindre stenar. Stenarna ger det här smycket en extra gnista som garanterat kommer att vända huvudet till sig. Halsbandet som är tillverkat i 925 sterling silver och överdraget med 18K äkta guld kommer inte bara att se snyggt ut utan också bli ett halsband som kommer att hänga med för en lång framtid i din smyckessamling.

Kombinera guldhalsbandet med stor sten på olika vis

En av de fantastiska sakerna med det här halsbandet är dess mångsidighet. Oavsett om du klär upp dig för ett speciellt tillfälle eller bara vill lägga till lite extra till din vardagslook är det här halsbandet perfekt.

För en mer festlig look kan du kombinera det med en svart klänning och klackar medans du för att få en mer avslappnat look kan kombinera det med jeans och en enklare tröja. Oavsett vilket så kommer du garanterat gilla det här guldhalsbandet med stor sten.

Det som skiljer det här halsbandet från andra halsband är dess klassiska design med en modern touch. Den stora rektangulära stenen är iögonfallande utan att vara för flashig, vilket gör det perfekt för många olika sorters kvinnor.

Guldhalsbandets betydelse

Som alla smycken i By Björks kollektion står också detta halsband för budskapet om att du kan påverka ditt egna liv. På halsbandets kedja finns en tag med just detta budskap “It starts with you” Detta som en påminnelse om att det bara är du själv som kan påverka din egen framtid.

Sammanfattning guldhalsband med stor sten

Om du letar efter ett mångsidigt smycke som kan kläs upp eller ner är detta det perfekta halsbandet för dig. Med sin klassiska design och moderna detaljer är detta smycke perfekt för alla kvinnor som vill lägga till något extra till sin garderob.

Beställ ditt guldhalsband idag och se hur lätt det är att ta din stil till nästa nivå med detta halsband i guld med stor sten.