0
Inga produkter

Snake armband silver

799 kr

Snake armband silver är ett perfekt klassiskt stilrent armband som du kan bära så väl till vardags som till fest.

En klassiskt armband som du inte behöver ta av dig utan som du kan bära för sig självt eller med fördel ihop med andra armband.

Detta följsamma armband är mycket behagligt att ha på sig och därav kan du också med fördel ha det på dig dygnets alla timmar.

Artikelnr: 046 Kategori:

Beskrivning

Detta snake armband silver är av klassisk tidlös design som är hållbar för en lång framtid vilket också gör att det kan användas till många olika typer av tillfällen.

Silverarmbandets följsamma länk gör det mycket behagligt att bära då det följer din hud på ett skönt sätt.

Det perfekta armbandet till din egen samling av smycken eller varför inte till en speciell person som du håller mycket av? 

I änden av armbandet finns en kedja där man kan reglera dess längd mellan 20-25 cm. Allt för att det ska kunna passa just din handled.

Detta Snake armband silver kommer med all säkerhet blir ett armband som du kommer att ha i din smyckessamling för all framtid. 

 

Material  925 Sterling silver
Plätering  Rhodium 
Längd  20 -25 cm
Bredd
4 mm

 

Snake armband silver med budskap

Detta armband snake har som alla By Björks smycken budskapet “It starts with you” som ska göra bäraren påmind om just sin påverkan på sitt och andras liv. Dessa tänkvärda ord står ingraverat på ena sidan av armbandets tag.

Som alla By Björks smycken levereras detta armband i en aska med By Björks logga.