0
Inga produkter

Armband i silver med stor sten

1.099 kr

Detta vackra armband med den stora rektangulära cubic zirconia stenen gör att du känner dig unik och extra fin var gång du bär det.

Den gör det där lilla extra på vilken outfit som, oavsett om du ska på fest eller ska till jobbet.

Detta armband är också den perfekta gåvan att ge till en alldeles speciell kvinna. 

Artikelnr: 011 Kategori:

Beskrivning

Silverarmband med stor sten i måttet 10 x15 mm

Armbandets stenar är vita cubic zirkoner som är laboratorieframställda diamanter.

Armbandet med stor sten är 19 cm långt och går att justera i tre steg ner till 16 cm.

Smycket är tillverkat i 925 sterling silver med rhodium plätering

Detta silverarmband med stor sten levereras i en unik ask med By Björks logga.

 

Material  925 Sterling silver
Plätering  Rhodium 
Stenar Cubic zirconia
Storlek Stenar 10 x 15 mm
Längd  20 cm 

Det perfekta silverarmbandet med sten för alla tillfällen

Det här armbandet är perfekt för alla tillfällen! Det är tillverkat av högkvalitativa material och med den stora cubic zirconia stenen och de små stenarna runt omkring får armbandet att gnistra och glänsa.

Det är också justerbart för att passa alla handledsstorlekar

Så här bär du armbandet

By Bjork silverarmband med stor sten är ett vackert smycke som passar oavsett om du klär upp dig för ett speciellt tillfälle eller bara har en vardagsoutfit.

Den perfekta accessoaren när du vill känna dig extra speciell varje dag, då kommer detta armband att göra susen.

Ett unikt silverarmband

Detta armband har en glänsande charm med sin stora 10x 15 mm glittrande sten ihop med de små stenar runt omkring. Stenarna är cubic zirconia som är väldigt lika äkta diamanter men framtagna på annat vis.
Längden på armbandet är 19 cm och kan justeras i tre steg ner till 16 cm vilket gör att det passar på olika typer av handleder.

Detta silverarmband med stor sten kommer i en vacker ask med By Bjorks fina logotyp. Detta  gör att armbandet känns ännu mer vackert och att armbandet med enkelhet kan förvaras där i.

Silverarmbandet är tillverkat av högkvalitativa material och hantverket är oklanderligt. Om du letar efter en present till någon speciell eller bara vill unna dig själv är detta armband det perfekta valet

Sammanfattning

By Bjork silverarmband med stor sten är ett vackert smycke som passar perfekt för alla tillfällen. Det är tillverkat av högkvalitativa material och dess vackra stenar ger det extra gnister och glans.
Armbandet är dessutom justerbart för att passa allas handledsstorlek, vilket gör det till ett utmärkt val för en present. Oavsett om du ska gå på något speciellt festligt eller bara vill känna dig extra speciell varje dag kommer detta armband att hjälpa till med detta.